lauantai 26. marraskuuta 2011

Kukas se siellä?


Outo valoilmiö pyrki kaihtimien välistä silmäluomien alle.

Hello, lover. Long time, no see.

Ehdin jo ajatella, että kiitti vitusti. Tietenkin näyttäydyt juuri sellaisena päivänä, kun edellisenä iltana olen juonut yhden gintonicin liikaa ja peiton alta poistuminen ei tunnu potentiaaliselta vaihtoehdolta.

Luojan kiitos, tulikin jo pilvistä.

3 kommenttia:

  1. Rupesin miettimään, mistä tietää, että on juonut vain yhden gintonicin liikaa? Ettei esimerkiksi viittä? Sitten tajusin ongelman johtuvan siitä, etten ole koskaan juonut vain yhtä gintonicia, joten ei ole kokemusta vain yhden ylimääräisen juomisesta. Olisiko helpompi tietää, mikä oli see yksi liikaa, jos vaihtelisi aina juomia? Minä juon yleensä samaa juomaa.

    Että sellaista mietin. Nyt alan miettiä jotain muuta.

    VastaaPoista
  2. Herranjestas Anni. En tiedä, kykenenkö itse miettimään noin vaikeita. Johtuneeko siitä, että juon usein erilaisia juomia yhden ja saman illan aikana?

    Jos ei joisi yhtään, ei joisi myöskään yhtä liikaa. Tai jotain. Tai voidaanko vain sopia, että "yksi liikaa" on koodikieltä siltä varalta että äiti lukee tätä blogia? Yhden tilalle voi vaihtaa haluamansa luvun, jonka arvelee olevan lähempänä totuutta.

    Illan viimeinen on myös harvoin hyvä idea. Oli se sitten hidas tai shotti.

    VastaaPoista
  3. Ajattele, jos se viimeinen gintonic liikaa tuli juotua jossain keskivaiheilla iltaa? Että esimerkiksi sen jälkeen juodut oluet olivat kyllä tarpeellisia ja tulivat vain janoon. Tai lääkkeeksi.

    (joo, kyllä se on äitiä varten)

    VastaaPoista