tiistai 17. heinäkuuta 2012

Karjalan marja(ta)n uusi lempikoru


Kaikki ne lähes kahdeksan vuotta, joiden aikana Puumala on ollut osa elämääni armaan puolisoni kotipitäjän muodossa, olen ollut aikeissa astua sisään kylän pääraitin varrella sijaitsevan, menneen maailman nostalgiaa henkivän Muotipuodin ovesta. Ja vasta eilen sain vihdoin otettua tuon ratkaisevan askeleen.

Puodin vaatevalikoima oli juuri sitä mita otaksuinkin, not my cup of tea, mutta heti ovensuussa katseeni nauliutui korutelineeseen, jossa oli esillä minulle entuudestaan tuntemattoman forssalaisen korufirman GreenWhalen tuotteita. Lieneekö sateinen sää vienyt ajatukset jo syksyiseen puolukkametsään, kun huomioni kiinnittyi erityisesti tähän puiseen Marjaterttu-kaulakoruun.

Kymmenen euroa ei tuntunut ollenkaan pahalta sijoitukselta tähän kaunottareen, varsinkin kun keksin heti miten se piristäisi kaikkia niitä mustia mekkoja, joihin peruspuvustoni hyvin pitkälti perustuu.

GreenWhalen nettisivuilla kerrotaan yrityksen kiinnittävän erityistä huomiota tuotteidensa ympäristöystävällisyyteen: korujen valmistuksessa suositaan luonnonmateriaaleja ja pakkauksissa kierrätettäviä materiaaleja. 

Eipä yhtään paha juttu sekään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti