torstai 17. marraskuuta 2011

Tanssii homojen kanssa

Kyllä ärsyttää kun näitä homoja on nykyään joka paikassa. Kaikkialle tunkevat ja itseään tyrkyttävät. Lehdet ja telkkari ihan täynnä pelkkiä homoja. Ja nyt sitten Linnan juhlissakin tanssivat, miehet siellä keskenään. Senkö takia sotaveteraanit meille itsenäisen Suomen sotivat että kaikki saa täällä homostella ihan miten haluaa? Kyllä joku tolkku pitäis tässä hommassa olla. Ei sillä, saahan sitä jokainen olla ihan millainen vaan kunhan ei minun tarvii sitä katella. Ja minua ette muuten tule iskemään ja lääppimään, turpaan tulee jos joku semmosta yrittää.

Niin. Kyllä minuakin ärsyttää tosi moni asia tässä maailmassa. Ärsyttää, jos kahvimaito on loppu. Ärsyttää, jos uusissa sukkahousuissa on silmäpako. Ärsyttää, jos naamassa on jättiläisfinni. Ärsyttää, jos joku tönii eikä pyydä anteeksi. Ärsyttää, jos ravintolassa kaverin ruoka-annos näyttää paremmalta kuin oma.

Jostain syystä minua ei ärsytä, jos joku toteuttaa ihmisoikeuksiaan. Eikä sen mielestäni pitäisi ärsyttää ketään muutakaan, etenkään kansanedustajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti