keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Pieni ja musta




Coco Chanel sen jo tiesi: pikkumusta on yksi parhaista vaatteista, mitä nainen voi omistaa. Päätin, ettei niitä myöskään voi olla liikaa kun iskin silmäni Anttilassa tähän Nanson yksinkertaisen tyylikkääseen kaunottareen, joka orpona, viimeisenä kappaleena vartoi minua vaaterekissä. Kaiken muun hyvän lisäksi sattui olemaan vielä kuponkitarjouspäivä, joten mekko vaihtoi omistajaa ruhtinaallisella 40:n prosentin alennuksella. (Kyllä, harrastan tarjouskuponkeja.)

Iltapukujuhlia lukuunottamatta ei taida olla sellaista tilaisuutta, mihin pikkumusta ei kävisi. Käytin sellaista jopa häämekkona. Eikä tarvinnut pelätä kuohuviinitahroja. Suosittelen lämpimästi.

Nanso on muutenkin ilahduttanut viime vuosina mallistoillaan. Mielsin firman pitkään vain perunasäkkiyöpaitojen ja muiden tätitelttojen valmistajaksi, mutta tuotantolinjalta onkin putkahtanut tasaiseen tahtiin harvinaisen hyvännäköisiä kolttuja. Kotimaisuus, eettisyys ja ympäristöystävällisyys eivät ole varsinaisia haittatekijöitä nekään. Ilokseni huomasin myös, että ensi viikolla aukeaa Nanso Outlet Lappeenrantaan, eikä edes mihinkään hevonpersuksen automarkettiin vaan ihan keskustaan, kauppakeskus Opriin. Juhlaa.

P.S. Raivasin taas vaatekaappia ja huomasin että kaikissa mustissa legginseissä oli reikä. Tai useita. Kaikissa. Heitin ne pois ja mietin, onko kyseessä vain jokin selittämätön pahuus vai universumin tapa kertoa, että pukeutumisen peruspilari voisi löytyä myös jostain muualta kuin kulahtaneista trikookalsareista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti