keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kauneutta keittiöstä

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Erityisesti viehättää ajatus siitä, että ne aineet mitä hieroo naamaansa voisivat olla sellaisia jotka voisi vetää myös kurkusta alas.


Vartalonkuorintavoidetta olen sekoitellut joskus itse suolasta ja kookosöljystä, toimi ihan mukavasti. Nyt sylttäsin keittiön pöydällä tovin pyörineen avokadon haarukalla soseeksi ja hieroin naamaani. Näytin lähinnä siltä kuin avaruusolio olisi oksentanut päälleni, mutta lopputuloksena oli pehmoiset persikkaposket. Tätä voisi kokeilla toistekin.

Onko linjoilla kotikosmetiikan kokeilijoita, joilla olisi takataskussa hyviä hippivinkkejä?

Kuva täältä.

4 kommenttia:

  1. Mä olen aivan väärä ihminen vastaamaan, kun en kosmetiikkaa juuri käytä, mutta olen monesti ajatellut lätkiä kaurapuuroa kasvonaamioksi. Kuulemma pitää tehdä aika paksuksi, ettei heti valahda rinnuksille.

    Ja ihan perinteinen saunahunaja toimii kerrasta toiseen. Kun vaan muistaisi ottaa hunajaa saunaan mukaan.

    t. Mutsi Kalliosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi kun meikä ei ole oikein puuroihmisiä, ehkä vaan pitäis alkaa olemaan että vois sitten läiskiä sitä naamariinsa. Pientä pysyvyysongelmaa oli myös tuon avokadomähnän kanssa, mutta ajattelin että tekee se varmaan hyvää rinnuksillekin.

      Saunahunaja on joo hyvä juttu. Näyttää mökilläkin tosi nätiltä se tuubi siinä korissa eteisen penkillä, johon se aina unohtuu.

      Poista
    2. Jos ei oo kurkkuja, joita laittaa silmille, niin kannattaa kokeilla nakkeja. Tai vaikka HK:n sinisest leikattuja viipaleita. Tosi rentoa sitten seuraavana päivänä.

      Poista
    3. Kiitos vinkistä, siispä nakit silmille! Varsinkin Hookoo Blöössä on niin paljon jauhoja että sehän on melkein sama asia kuin puuronaamio. Kevyt sinappihuntu voisi myös tehdä pintaverenkierrolle eetvarttia!

      Poista